Vásárlás menete

Tisztelt Vásárló!

Az alábbiakban megtalálja a vásárlás menetét. Regisztráció nélkül, tud nézelődni, válogatni, termékeket rakni a kosarába, viszont vásárlását csak úgy tudja véglegesíteni (megrendelni), ha az adatait megadta, és vásárlási feltételeinket elfogadta.

Figyelem!! A regisztrációval, és/vagy az adatai megadásával, és a megrendelés elküldésével, ön elfogadja az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket (ÁSZF) így arra kérjük, hogy regisztráció és/vagy vásárlás előtt, azt alaposan tanulmányozza át, mert abban -a törvényi előírásoknak eleget téve-, minden önt és minket érintő kérdés tisztázva van. Olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot! Csak akkor regisztráljon, és/vagy vásároljon, ha annak teljes tartalmát megértette, és azzal mindenben egyet ért, és a továbbiakban kötelezőnek fogadja el, önmagára nézve!

Adatok megadása

Webáruházunkban a vásárláshoz adatainak megadása szükséges. Történhet regisztrációval, vagy a vásárlás (megrendelés) véglegesítésénél. Amennyiben a regisztrációt választja, tehát nem szeretné minden vásárláskor az adatait újra és újra megadni, akkor érdemes a regisztrációt, még a vásárlás előtt elvégezni. Kérjük, regisztrálja magát. A regisztráció megerősítése érdekében hamarosan kapni fog egy email-t. A megerősítés után regisztrált felhasználó névvel és jelszóval lépjen be a webáruházba. Kattintson a kiválasztott termékkategóriára. (A lap tetején megjelenő szűrők segítségével könnyen kikeresheti a kívánt terméket. Ha egy gyártó termékeit szeretné egyszerre végigböngészni kattintson a termékeknél feltüntetet gyártó nevére.) Helyezze a kiválasztott termékeket a kosárba. A kiválasztás befejezésével kattintson a kosár tartalma feliratra. (fejlécben). Ellenőrizze a kiválasztott termékeket. A megjegyzés rovatba egyéb információkat közölhet a termékkel és a szállítással kapcsolatban. Fogadja el a vásárlási feltételeket, majd küldje el a megrendelést. A megrendeléseket két e-mailben igazoljuk vissza. Először egy automata e-mailt kap mely csak a megrendelés beérkezését igazolja. A második e-mail teszi érvényessé az előző megrendelést, ekkor már a szállítás időpontjáról is tájékoztatjuk.
Amennyiben vásárláskor inkább az adatai megadását választja, úgy minden megrendeléskor újra és újra meg kell adnia az adatait. Kivételt képez ez alól, ha az adatai megadását követő 5 napon belül, aktiválja magát, mert ebben az esetben regisztrált felhasználóvá válik, és ekkor már elég a felhasználónevét és/vagy e-mail címét és jelszavát megadnia a következő vásárlásakor.
Az adott témáról bővebben az ÁSZF-ünkben olvashat.

Házhozszállítás

A rendelés feladását követő munkanapon munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot.
A telefonbeszélgetés alkalmával még egyszer leegyeztetjük a megrendelt termékeket és megbeszéljük a házhozszállítás módját és előrelátható időpontját. A házhozszállítás a megrendeléstől számított 48 órán belül megtörténik, amennyiben a telefonos egyeztetés a megrendelést követő 24 órán belülsikeresen megtörtént! Amennyiben a megrendelőt nem tudjuk a megrendelésétől számított 2 munkanapon belül telefonon utolérni, úgy a megrendelést töröljük!
Magyarország területén a futárszolgálattal történő házhozszállítás díja 0 - 499.000 Ft-ig Budapesten 1800.-Ft.+Áfa. Vidékre 6000.-Ft.+Áfa.
Utánvéttel történő fizetés esetén az érték 1%-a min: 1500.-Ft. 500.000 Ft-tól a házhozszállítás díjmentes! Az adott témáról bővebben az ÁSZF-ünkben olvashat.

Fizetés és garancia

Az általunk forgalmazott termékek garancialevelét természetesen a termékkel csomagolva megtalálja.
Fizetési módok:
1. Előre utalással. Raiffeisen bankszámla szám: 12010628-01395624-00100005
2. A termék átvételekor személyesen készpénzben a csomagot átadó futárnak.
Az adott témáról bővebben az ÁSZF-ünkben olvashat.

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.
 

Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019