Mobil Klíma

Mobil klíma széles választékban és verhetetlen áron!

Mi is az a mobilklíma?
Röviden egy olyan nagy teljesítményű és praktikus klímaberendezés, amelyet könnyen átgurítható egyik helyiségből a másikba illetve pillanatok alatt működésbe is hozható. A klímaberendezés a szoba belső levegőjét keringetve működik. Melegít vagy hűt miközben tökéletesen kiegyenlíti egy helyiségben a páratartalom és hőmérséklet közötti különbséget is!

Mit kínálunk megrendelőinknek?
Tapasztalataink és megrendelőin visszajelzései alapján válogattuk össze a szerintünk legjobb ár/érték arány képviselő mobil klímákat, melyeket megrendelést követően díjmentesen házhozszállítunk. Kiskereskedelmi klímaberendezések forgalmazása mellett javítást, telepítést és rendszer-tervezést is vállalunk. 

A mobil klíma, ahogy neve is mutatja könnyen mozgatható és gyorsan üzembe helyezhető klímaberendezés, amely nincs fix helyhez kötve. Egyszerű szállítani és vásárlás után szinte azonnal használható, mivel nem igényel épületgépészeti átalakításokat. A meleg levegő - egy 100-150 mm átmérőjű flexibilis csövön keresztül - egyszerűen elvezethető az ablakon vagy egy szellőzőnyíláson át a szabadba. A mobil klímák energiafelvétele alacsony, a jó minőségű típusok működése halk és megbízható.

Mekkora klímát válasszon?
Egy mobil klímaberendezés 35-40 m2 hatékony klimatizálására alkalmas. Teljesítmény kiválasztásakor ajánlott 10 m2 területre 1 kW - teljesítménnyel számolni. A nem megfelelően teljesítményű klíma, vagy túl drágán működik, vagy nem elég hatékonyan.

Mire kell figyelni a mobilklíma vásárlásakor?
Ha ön eldöntötte, hogy a kényelmet válassza és mobilklímát vásárol, figyeljen a berendezés energiafogysztására és zajszintjére! Több féle – fajta mobilklíma létezik, de Ön a legmegfelelőbb árral rendelkező és legkisebb energiafogysztású berendezést válassza! A mobilklíma kényelméhez legtöbbször hozzátartozik egy távkapcsoló is, amely megkönnyíti a beállítások vezérlését. Ideális kisebb lakásokba, irodahelyiségekbe, raktárakba és főleg ajánljuk olyan ingatlanokba, amelyek bérelve vannak, tehát a bérlőnek nem kell jelentős anyagi ráfordítás és költözésnél könnyen mozdítható!

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Fisher Mobil Klíma
MŰSZAKI ADATOK Névleges Hűtőteljesítmény* W 3500 altEER / hűtési energiaosztály - 2,6 Telj..
138,430Ft
Nettó ár: 109,000Ft
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019