Kisokos

PLAZMASZŰRŐ: A plazma szűrő egy két lépcsőben dolgozó, igen hatékony elektromos levegőtisztító, amely ma már megtalálható a Panasonic, Toshiba, Fujitsu, Hitachi, LG és Midea készülékeinkben is. Garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését, és olyan hatékonyságot ér, amely nem jellemző a hagyományos szűrőrendszerekre. Elektrosztatikus cellái képesek minden káros anyagot akár 99%-ban eltávolítani.

IONIZÁLÁS: Egyes készülékek (Toshiba, LG) levegőszűrőjüköz kapcsoltan ionizáló berendezéssel is el vannak látva. Ezáltal a szoba levegőjének minősége eléri a világ legtisztább területeinek levegőminőségét.

LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER: 7 speciális szűrővel felszerelt, 5 lépcsős légtisztító rendszer, mely az LG Electronics innovációja, tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt és a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindamellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, ezzel hatékonyan sterilizál.

WASABI SZŰRŐ: A Hitachi készülékek wasabi szűrője a gombák, baktériumok kialakulását és szaporodását akadályozza meg. A szűrő wasabi részecskékkel bevont felülete erős fertőtlenítő hatással bír.

AUTOMATIKUS ÖNTISZTÍTÁS: A készülék leállása után a ventillátor egy rövid ideig tovább működik, hogy a készülék belsejét kiszárítsa, megakadályozva ezzel a baktériumok nedves területen történő megtelepedését. Ez jellemzi a Fisher klímák ventillátorait is, melyek ún. GoldenBio bevonattal is el vannak látva.

DC INVERTERES MŰKÖDÉS: Az Inverteres klímaberendezések a legkorszerűbb inverteres kompresszorral vannak felszerelve. A készülék a hőmérséklet függvényében szabályozza a hűtés intenzitását ezzel rengeteg energiát megspórolva. Az inverteres működésnek köszönhetően a készülék nagyon halkan üzemel.

KÉSZENLÉTI FOGYASZTÁS: Készenléti üzemmódban való tényleges fogyasztás. Általában 1-3w energia.

ECO-LOGIC ÜZEMMÓD: Az Eco-logic üzemmóddal a hagyományos üzemeléshez képest akár 25%-os energiamegtakarítást is elérhet. Kényelemérzetét a rendszer a hőmérsékletbeállítás automatikus emelésével javítja.

HI-POWER: A "Hi-Power" üzemmóddal extra erős légkifúvást választ, amely a standard üzemmódhoz képest lényegesen erősebb hűtést biztosít.

TURBÓ MÓD: Ez a funkció akkor lehet nagyon hasznos, ha a hűtendő helyiséget gyorsan és hatékonyan szeretné lehűteni. Egy rövid ideig a készülék a kompresszor fordulatszámának megnövelésével különösen intenzíven fújja a hideg levegőt.

INTELLIGENS LEOLVASZTÁS: A készülék rövidebb lolvasztási idők közbeiktatásával maximalizálja a közérzetet. 70 perc használat után akár 5 perc után akár is csökkenhet a leolvasztás ideje az átlagos 10 perchez képest!

KELLEMES FUVALLAT: Ez a funkció hatékonyan képes megakadályozni a hideg-huzat hatást fűtés üzemmódban. A ventillátor csak akkor lép működésbe, ha a hőcserélő felületi hőmérséklete elérte a +43Co fokot.

SILENT BUTTON/ CSENDES MÓD: A gomb megnyomásával aktiválható a csendes üzemmód, amely a ventilátort alacsony sebességen működteti, ezért nagyon halkan működik.

ONE TOUCH CLEAN BUTTON: A készülék a hűtés befejezése után kiszárítja a beltéri egységet, hogy megelőzze a nedves felületen könnyebben szaporodó bacilusok kialakulását.

A klímák típusairól választási segédletünkben olvashat!

Keresés pontosítása

Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019