Hitachi

HITACHI KLÍMA

A HITACHI gyártmányú légkondicionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte árasztják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek, komfortosabb és élhetőbb környezetet teremtenek, ahol az emberek boldogan élhetnek és dolgozhatnak. Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondolkodás, s ez végig kíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát. Mind a törvényalkotók, mind a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a teljesítmény és a költség nem az egyedüli paraméter, melynek alapján a HITACHI termékei megítélhetők. Ilyen célokat kitűzve, globális léptekben sikerre jutni – nem csak hatalmas erőforrásokat, hanem a jövő iránti kötelezettségvállalást is jelent. A világ egyik legnagyobb vállalataként HITACHI bátran vállalhatja ezt a kötelezettségeit, miután – immáron több, mint 90 éve – sikeresen reagál az emberek változó igényeire.

Japán nyelven a HITACHI napkeltét jelent. A HITACHI élen jár a kutatás és fejlesztés téren, új termékeikben új ötletek és újítások bújnak meg. 2003. évi teljes konszolidált 81,4 milliárd $-os árbevételének közel 5,2 %-a kutatási és fejlesztési programokba vándorol. Ezt az óriási összeget a HITACHI arra áldozza, hogy sok területen világelső legyen – ilyen pl. a technológiailag az élvonalat képviselő és elismert scroll kompresszorok. Ezeket építik be a HITACHI légkondicionáló rendszereibe és vízhűtőibe, melyek az egész világon forradalmasították a légkondicionálást.

Szobai légkondicionáló termékeik többségét a Tochigi Művekben fejlesztették ki. Ide települt nem csak a gyártás, hanem a kutatás és fejlesztés is, ők foglalkoznak minden szobai légkondicionáló elsődleges fejlesztésével. A központi gyáron kívül 7 társult cég foglalkozik még szobai légkondicionálók és kompresszorok fejlesztésével és gyártásával. A HITACHI korszerű légkondicionáló termékeinek minden olyan projektnél helye van, ahol a nagy teljesítmény és költséghatékony hosszú távú megbízhatóság a követelmény. Berendezéseink széles skáláját jól egészíti ki korszerű szabályzórendszerek nagy választéka, ezzel a HITACHI képes minden lehetséges légkondicionálási alkalmazás vagy specifikáció teljesítésére.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019