Toshiba

Az elmúlt 30 évben a Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot és forradalmi újításokat fejlesztett ki. A Toshiba számára a minőség mindig elsődleges szerepet játszott és minden egyes klímaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartják szem előtt. "Nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!"    

Műanyag szűrő:

Minden Toshiba klímaberendezés alapfelszereltségébe tartozik egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegő már bemenetkor megtisztul a durva szennyeződésektől és porszemcséktől. A megfelelő hatékonyság fenntartása érdekében javasolt a szűrőt szappanos vízzel átmosni. A Super Daiseikai készülékek műanyag szűrőjeét katekin réteggel is bevonták. A katekin egy antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező cserzőanyag, amely hatékonyan véd a penész kialakulása és a baktériumok ellen.

Intelligens speciális szűrő:

Super fertőtlenítő szűrő:

A Super fertőtlenítő szűrő a bambusz- és ginkó kivonatnak, valamint a bioenzimeknek köszönhetően hatékonyan felveszi a küzdelmet a kellemetlen szagokkal, baktériumokkal, vírusokkal és allergénekkel. Javasolt a szűrőt időről időre egy porszívóval megtisztítani. Ez a szűrő vízzel nem tisztítható. A szűrő élettartama kb. 2 év.

Super Oxi Deo szűrő: 

A Super Oxi Deo szűrőben található zeolit hatékonyan semlegesíti a szagokat, a vegyi anyagokat és más különböző organikus anyagokat. A C vitamin réteg és a kávébab kivonat átalakítja az aktív oxigént O2-vé. Ez segít a szép bőr megőrzésében.

Plazma szűrő:

A plazma szűrő egy két lépcsőben dolgozó, igen hatékony elektromos levegőtisztító, amely minden Daiseikai szűrőrendszer szíve. Garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését, és olyan hatékonyságot ér, amely nem jellemző a hagyományos szűrőrendszerekre. Elektrosztatikus cellái képesek minden káros anyagot akár 99%-ban eltávolítani. Az elektrosztatikus elkülönítés a levegőtisztítás során három lépésből áll:

-  először a porszemcsék elektromosan feltöltődnek

-  az elektromosan feltöltött porszemcsék megtapadnak a kollektoron

- rendszeres, szappanos vízzel történő mosással a megtapadt porszemcsék   eltávolíthatók a kollektorról.

A Super Daiseikai modelleknél az "Ag+ plazma szűrő" ezen felül még kis mennyiségű (0,001 ppm) ózont is termel, amelynek fertőtlenítő hatása van a teljes levegőtisztító folyamatra. Az ózon az öntisztító folyamat során termelődik, amely ezáltal még hatékonyabb. 

Levegő ionizáló:

A friss hegyi levegő bővelkedik ionokban, vizek közelében és számos más természetes környezetben is nagy mennyiségben előfordulnak. Tanulmányok igazolják, hogy a levegő ionok (tudományosan: negatív töltésű ionok) pozitív hatással vannak anyagcserénkre és elősegítik a feszültségoldást, valamint frissítik a testet és szellemet. A jó közérzethez kb. 2.000 Ion/cm3 koncentráció szükséges (tipikus érték erdőben). A levegő ionállapota zárt helyiségekben erősen eltér az ideálistól: zárt helyiségekben főleg pozitív Ionokat kibocsátó források fordulnak elő. Az organikus és nem organikus okok miatti elszennyeződés oda vezet, hogy a kis ionok számlájára nagyobb mennyiségű nagyméretű ion képződik. Ha csak anionok kerülnek kibocsátásra, annak káros hatása van: a levegőben található részecskék először semlegesítődnek majd negatív töltést kapnak, ezáltal a környezetükben található felületeken lecsapódnak. E probléma kezelésére egy jó szűrőrendszer és egy ionizáló berendezés kombinációjára van szükség. A Daiseikai akár 35.000/ cm3 negatív iont is termelhet, átlagban 10.000 / cm3. Ez az érték megfelel egy vízesés melletti levegőminőségnek, és felülmúlja az erdei levegőminőséget. A negatív ionkibocsátás ellensúlyozza a pozitív ionok túltermelődését. Ezzel a technikával a szoba levegőjének minősége eléri a világ legtisztább területeinek levegőminőségét.

 

Öntisztító funkció

A Toshiba öntisztító funkciót azért fejlesztettük ki, hogy csökkenjen a páratartalom a klímaberendezés belsejében, amely ha túl magas, penészedéshez vezethet. Ez a kiváló és hatékony rendszer csökkenti a nedvességet a hőcserélőn. Ha kikapcsolja a klímaberendezést, a belső ventilátor még 20 percig működik, és megszárítja a hőcserélőt. Ezután a ventilátor automatikusan leáll. A Super Daiseikai esetében az Ag+ Plazma szűrő az öntisztító folyamat során még kiegészítőleg kis mennyiségű (>0,001 ppm) ózont termel, amelynek fertőtlenítő hatása van, és megakadályozza a penészképződést a berendezésen belül.

Légterelő zsaluk 12 pozíció

Az új Toshiba széria légterelő zsalui 12 beállítási pozícióval rendelkeznek a hatékony és rugalmas légáramlás biztosítása érdekében. A légterelő zsaluk kialakításán javítottunk, hogy még hatékonyabb és halkabb legyen légáramlás. 

 

Toshiba távirányítók:

Egy gombos beállítás: Az "egy gombos beállítással" a felhasználó elmentheti az előnyben részesített beállításokat, majd azokat egy egyszerű gombnyomással lehívhatja.

Automata üzemmód gombnyomásra: Az "Auto" gombbal a rendszert teljesen automata üzemelésre kapcsolhatja. A klímaberendezés ebben az üzemmódban automatikusan kiválasztja a legjobb beállításokat, hogy a kívánt hőmérsékletet gyorsan elérjük, és stabilan tartsa.

Öt választható ventilátor sebességszint +automata: Válassza ki a kívánt légáramlási erősséget az 5 választható ventilátorsebesség segítségével, vagy válasszon automata üzemmódot.

Üzemmódok: Válasszon a következő üzemmódok közül: hűtő, szárító, csak ventilátor, fűtő (csak hőszivattyús modelleknél) vagy automata.

Halk üzemmód: Ha megnyomja a "Quiet" gombot a távirányítón, a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol.

A légterelő lamellák lebegtetése vagy rögzített beállítása: Válassza ki a kívánt légáramlási irányt: A "Fix" gombbal kiválaszthat egyet a 12 rögzített lamella pozícióból. Ha "Swing"-et választ, a lamellák a 12 beállítási pozíció között lebegnek kényelmes légáramlást biztosítva.

24 órás időkapcsoló: Az időkapcsolóval kényelmesen beállíthatja az üzemelési időt. Az ismétlő Timerrel az időbeállítások 24 óránként ismétlődnek.

Automatikus diagnosztizálás: A berendezés rendelkezik egy 36 kódból álló automatikus diagnosztizáló rendszerrel, amely folyamatosan ellenőrzi a rendszer főfunkcióit és alkotórészeit, lehetővé téve ezzel a karbantartás tervezését.

Eco-logic: Az Eco-logic üzemmóddal a hagyományos üzemeléshez képest akár 25%-os energiamegtakarítást is elérhet. Kényelemérzetét a rendszer a hőmérsékletbeállítás automatikus emelésével javítja.

Hi-Power: A "Hi-Power" üzemmóddal extra erős légkifúvást választ, amely a standard üzemmódhoz képest lényegesen erősebb hűtést biztosít.

Hőmérsékletcsökkentés: A Nordic Daiseikai esetében gombnyomással lecsökkenthető a hőmérséklet egy előre beállított szintre.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019