Midea

Ha olcsón akar minőségi klímaberendezést, bátran válassza a Midea készülékeket! A Midea klímák jó minőségű kínai légkondicionáló berendezések. Kedvező ára, modern és szép megjelenése és jó minősége miatt nagyon közkedvelt készülék. Széles termékválasztékából Ön is megtalálja azt az olcsó klímakészüléket, amire szüksége van. A meghibásodások aránya nagyon alacsony, kevesebb, mint 1 %

Fogalmak: 

Automatikus újraindítás: Az áramszünet utáni újraindítás funkció megjegyzi a légkondicionáló áramszünet előtti üzemmód állapotát, és a működést automatikusan ettől a ponttól kezdve folytatja az energiaellátás helyreállta után.

Éjszakai üzemmód: Az éjszakai üzemmód alatt a rendszer automatikusan ellenőrzi a szoba hőmérsékletét és megelőzi a szoba levegőjének túlhűtését vagy túlmelegedését.

Könnyen tisztítható: A beltéri egységen lévő előlap könnyen nyílik és záródik, ez leegyszerűsíti a szűrő tisztítását.

Korrózióálló burkolat: A kültéri egység olyan bevonattal van ellátva, ami ellenáll az időjárás káros hatásainak.

Infravörös távirányító: A készülékekhez programozható, infravörös távirányító tartozik.

Kétirányú automata légbefúvó: Télen a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, nyáron a hideg levegőt a mennyezet felé tereli.

Meleg indítás: Fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, elkerülve ezzel a hideg léghuzat kialakulását.

Önműködő hibaellenőrzés és visszajelzés: A készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelzi annak jellegét. Szükség esetén leállítja a készüléket, megvédve a meghibásodástól.

Turbo üzemmód: A Turbo gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet.

Aktívszenes elektrosztatikus szűrő:

A szűrőrendszer két részből áll:

1. Egy elektrosztatikus elven működő finom szűrő, mely kiszűri a mikroszkopikus méretű porrészecskéket, füstöt, állati szőröket, polleneket.

2. Egy aktív szén bevonatú rács, mely megköti a szagokat és a veszélyes gázokat.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019