LG Electronics

Az LG légkondicionálók kiváló minőségét az egész világon elismerik. 2000-ben 4,9 millió klíma készüléket értékesítésével megszerezte az első helyet a klíma értékesítésben. A cég 2004-ben 10 millió klímát állított elő így ötödik egymást követő évben őrizte meg vezető helyét. Az LG Electronics elkötelezett arra, hogy fejlett technológiája és a klíma kutatás-fejlesztés területén elért eredményei alapján a klímatechnika területén megtartsa piacvezető helyét. Az LG környezetbarát, jövőbe mutató légkondicionálókat kínál. Az R22 helyett környezetbarát R410a hűtőközeget használnak, míg az egészségükért aggódókért hatékonyan sterilizáló NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmazunk. Innovatív módon növelték a légszállítást, hogy elérjék a világ legalacsonyabb zajszintjét, és még kellemesebb és kényelmesebb belső környezetet biztosítsanak klíma készülékeikkel. A környezetvédelem iránti igény napról napra növekszik. Az energiafelhasználás gazdaságosságát mutató információ alapján a Vásárló könnyen megismerheti az adott klíma környezetbarát voltát.

Miben különbözik az LG klíma a többitől? Az LG Electronics egyedülálló, 7 speciális szűrővel felszerelt, 5 lépcsős légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. (Görgessen lefelé a sterilizáló részleteihez.)

LG légtisztító rendszer: Az LG Electronics egyedülálló, 7 speciális szűrővel felszerelt, 5 lépcsős légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt és a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindamellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, ezzel hatékonyan sterilizál.

Előszűrő: Az antibakteriális előszűrő a nagyobb porszemeket, penészgombákat és a paplan szöszeit fogja fel. 

Nano Carbon szűrő: Az LG Electronics által kifejlesztett és a világon elsőként alkalmazott nanométer méretű aktívszénszemcsés szűrő (Nano Carbon szűrő) a szagmolekulákat megköti, így biztosan és tökéletesen távolítja el a háztartási szagokat a levegőből. A Nano Carbon szemcse nanométer méretű aktívszén szemcseszerkezet (a milliméter egymilliomod része), melyet az LG a világon elsőként alkalmazott szagmegkötő anyagként.

Plazma szűrő: Az LG által kifejlesztett egyedülálló Plazma légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el, hanem a füstöt, az állati szőrt, házi atkákat és polleneket is, megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű allergiás megbetegedéseket.

Háromszoros levegő szűrő: A háromszoros szűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megakadályozzák a rossz közérzet, valamint a szem- illetve nyakfájás kialakulását.
Van közöttük formaldehidet lekötő szűrő is (a formaldehid felelős az ún. „új ház” szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert és tüdőgyulladást is). Végül olyan szűrőbetétet is tartalmaz, amely a közönséges szagokat köti meg, melyek a migrén és krónikus fejfájás okozói lehetnek.

-  A vörös szűrő megszűri a dohányfüstöt, valamint a különböző élelmiszerszagokat.
- A fekete szűrő kiszűri az építkezés, illetve a lakásfelújítás során keletkező különböző anyagokat (pl.: formaldehid).
-  A kék szűrő megszűri a különböző illékony vegyi anyagokat, mint például a friss festékszagot.

Nano Bio Fúziós szűrő: A Nano Bio Fúziós szűrő nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot. Míg a hagyományos eljárások csupán inaktiválják a baktériumokat, vagy elpusztítják a sejt külső falát, ez az innovatív sterilizálás tökéletesen lebontja a sejtmagot és elpusztítja a baktériumokat.

Egyéb fogalmak:
Korrózióálló Gold Fin™ hőcserélők: Az LG hőcserélők felülete korrózióálló, aranyszínű bevonattal ellátott alumínium. Ez biztosítja, hogy a felület mindig korróziómentes és újszerű marad. A galvanizált acélburkolat, fémrács és az elektrosztatikus eljárással felületkezelt csavarok felhasználásával készült LG kültéri egységek bizonyítottan tartósak és elősegítik a készülék hosszú élettartamát.

Automatikus tisztítás: A légkondicionálók „szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületét, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.

Automatikus üzemmódváltás: A hűtés/fűtés üzemmód a kívánt hőmérsékletnek megfelelően automatikusan váltakozik.

Jet Cool: A Jet Cool™ funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérséklete a 18 °C-ot el nem éri.

Alvás üzemmód: Egyetlen gombnyomással beállítható, hogy a légkondicionáló berendezés csendes, nyugodt alvást biztosítson a ventilátor fordulatszámának csökkentésével, illetve az optimális hőmérséklet megválasztásával.

Egészséges párátlanítás: Az LG oldalfali légkondicionálók rendelkeznek a ‘Párátlanítás’ üzemmóddal, amely túlhűtés nélkül vonja ki a helyiség kellemetlen közérzetet okozó nedvességtartalmát.

Automatikus újraindulás: Hirtelen áramkimaradás esetén, miután az áram visszajön, a berendezés automatikusan az előzetesen beállított paraméterekkel üzemel tovább.

Melegindítás funkció: Fűtési üzemmódban addig nem indul el a beltéri egység, amíg a hőcserélő hőmérséklete el nem éri a 28°C-ot. Ha elérte, utána 1 percig alacsony fordulaton üzemel a beltéri egység ventilátora, majd beáll a kívánt értékre.

4-irányyú légterelés: A készülék négy irányban (függőlegesen és vízszintesen is) automatikusan oszlatja el a légáramot, így hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat a légkondicionált térben, ezáltal egyenletesebb hőmérsékletet biztosít a szobában.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019