Nord klíma

A Nord klímaberendezései nagyszerű választás lehet azoknak, akik nem szeretnének vagyonokat költeni klímára, ugyanakkor kimagasló teljesítményre és hatékonyságra vágynak.

A Nord klímaberendezéseket a világ jelenleg egyik legnagyobb klímagyártója, a kínai székhelyű GREE gyártja Nord néven. A partnereink, szerelők és lakossági felhasználók visszajelzései alapján mind minőségileg, mind teljesítményben kifogástalanul teljesítenek a Nord klímaberendezések, még a legforróbb nyári napokon is. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a termékpaletta közepén elhelyezkedő Sahara modell kültéri egysége jelenleg az egyik leghalkabb  modell a piacon. A készülékek könnyű szerelhetősége és elegáns designja miatt nagyon hamar partnereink egyik kedvenc márkája lett.

A Nord termékpalettája jelenleg 3 készülékből áll. A belépő modellt főleg fiatalabb és színesebb egyéniségű vásárlóinknak ajánljuk, mivel 4 választható színben is elérhető (kék, bordó, fekete, fehér) A csúcskategóriás Nord Mojave berendezés mindössze 153mm mély, azaz szinte teljesen belesimul a falba. Ezen kívül jelenleg ez az egyik leghalkabb modell a piacon, hiszen mindössze 21 dB (A) zajszintet produkál átlagos terhelés alatt, azaz működés közben szinte egyáltalán nem hallható. Emiatt főként elegánsabb környezetbe, vagy hálószobába ajánljuk.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019