Fujitsu klíma

A Fujitsu-t 1936-ban alapították. Japánban 1962-ben indult el a Fujitsu klímaberendezések gyártása. 1971-ben külföldre is elkezdtek terjeszkedni. 1984-ben a Közép-Keleti piacon klímaberendezések vezető helyet szereztek az értékesítésben. 1985-ben a multi légkondicionáló berendezések értékesítésében is vezető helyett töltöttek be. 1996-ra elérték a teljes értékesítésben a 10 milliós készletet, amit 2001-re megdupláztak. Jelenleg  klímaberendezések értékesítésében vezető helyet tölt be közel 40 országban. A Fujitsu története máig töretlen.
A Fujitsu széles palettája minden igényt kielégít a legkisebb oldalfali rendszerektől a legnagyobb VRF rendszerekig. Az inverteres FUJITSU GENERAL klímaberendezések a mindennapi életet sokkal komfortosabbá varázsolják. Az új DC inverteres rendszerek segítségével nagyobb teljesítményre és jobb hatékonyságra törekszenek.
A FUJITSU GENERAL az első cég volt az európai piacon, aki bevezette a környezetkímélő R410A hűtőközeget. Ezen felül készülékeiket különböző speciális szűrőkkel (plazma szűrő) látták el, melyek hozzájárulnak az Ön kényelméhez, a kellemes környezet kialakításához. A FUJITSU GENERAL klímaberendezésekkel Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket választ.

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
BobCool Klíma Webáruház © 2019